dilaradoyan memnun kaldım evet eşim girdi yanımda renkliye geçmeden önce eşime babası birazdan fotoğraf alıcam videoya alabilirsin hazırlan dedi. Öyle renkliyi açınca kısa bir video aldık. Fotoğraf da verdi. Sonuçları da rapor olarak teslim ediyor. Cd vermiyor. Erbil Bey böbrek genişlemesi olduğunu ve ileriki evrede çocukta gelişim geriliği olabileceğini Anneden bebeğe giden damarlarda çentik oluştuğunu söyledi. 26 28 haftalarda tekrar detaylı yapalım dedi. Daha sonra kendi doktoruma gösterdim sonuçları anlattım. O da böbrek genişlemesini bu kadar kafana takma erken sünnet yaptırırsın erkek bebeklerde görülen bişey çok yüksek değil sonuçların dedi. Damarlardaki çentik ler içinnde aspirin verdi bu yeterli olur ama yediklerine dikkat et dedi diyet önerdi.
Erbil Bey de gayet güleryüzlü özenli ve bilgili bi doktor. Açıkçası bundan sonra duruma göre hareket ederim doktorum detaylı tekrar önerirse anca.. Yoksaki bidaha yaptırır mıyım bilmiyorum. Sürekli muayene ücreti o ücret şu ücret valla tükendik😑