Efraimmm zeynepcee 30+1 olduk bugün karnım iyice belirgin oldu yirmi iki haftasında belirginleşmeye başladı
Sezerveikizler SEVGIMSEN biri 9. Haftada bile belli etti kendini digeri de 12. Haftada dr soyledi .. erkek daha cabuk belli ediyormus kendini
Nistik zeynepcee benimde ilk gebeligim 49 kiloyla hamile kaldim 17 haftayim hala belirgin birsey yok yemek yedikten sonra hafif şişlik gibi Onuda sadece ben farkediyorum. Disardan gozle gorunur bi fark yok henüz
Ozlem2206 zeynepcee 31.haftadan selam hala tam anlamıyla bir hamile göbeğim yok içimde bir dünya varmış bilmediğim 😂
csmaknc ElmasAksoy1 popo büyüdüğünde kız olur diyorlar o yüzden merak ettim 🙂 allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ebruu121 16+6 dayım henüz belli değil zaten kendi göbeğim de vardı minicik sanırım iç karnım büyük tabi şuan böyle diyoruz ama eninde sonunda büyüyecek bu karın ☺️
Tlin8321 zeynepcee 7-8.haftamdan itibaren pantolonlarımı giyemez olmuştum. Baştaki şişlikti büyük ihtimal şuan 19 haftadayım karnım baya belli oluyor 🥰
AlyaUrasmoms zeynepcee 2. gebeliğim; benim 16′da belliydi. Ama sorun şu ki 25. haftaya geldim karnım hâla yumuşak ya 😐
GriMavi zeynepcee 18+2 Henüz karında bi değişiklik yok Kimseye söylemedim daha Kaynanamgile gidiyorum okadar onlar bile anlamadı henüz düşünün😊normal giyinirim bol da giyinmem 80kg yim