Asel2520 Busenil kan tahlili verdiğimde sanırım 5 haftalık filandı 4000 bin üzeriydi beta 6+4 de kese gördük ve kalp atışı duyduk çift kese vardı ayrı ayrı yani çift yumurta ikizi 😊 sizin de hakkınıza hayırlısı olsun inşallah 🌸
ikizekiz zeynepcee 13+2 ikizlere hamileyim dar bir şey giyince gözüküyor yani😊 10.haftadan itibaren büyüdü ama
Nznuuz zeynepcee Haftaya kadar hic belli değildi. Fakat 16. Haftadan sonra inanılmaz çıkmaya başladı suan 26. Haftadayım ben burdayım diyen bir göbüşüm var 🤭🤣🤣
Beyzanury Naneliayran biz de 19+6 dayız 51 ile hamile kaldım şuan 53 üm karnım da dışardan çok belli olmuyo ben hissediyorum 😅
irem88 Hamileliğim hepsinde 8. Haftada belli olmaya başladı😀şimdi 32+5 haftalık hamileyim ikiz taşıyor gibi bir karnım var iç karnım geniş değil heralde bide bebeklerin normalden iri olmasına bağlıyorum birazda genetik tabi😀
Ikigozumuncicegiii zeynepcee 10+3 reyiz karın değil ama hep bı şişlik var bende o yüzden sismanlamis gibi duruyorum 🙄
zumrutkarhn_47 Valla çok garip ama benim 28 e kadar hamile olduğum belli değildi 34 haftalığım şu an tam belli oluyor artık 😅
gammy006 7-8. haftamdan itibaren hep şişti karnım, progesteron yan etkisi olarak. Şimdi de 14+4 ‘üm, ve o başından beri var olan şişlik iyice büyüdü
gamzeeyzc gammy006 gammy006 bende ğrogestoron kullanıyorum 11 haftalık olucam neredeyse doktorum bıraktırdı kabızlık ve gazdan dolayı tartıdada kilo almış görünüyorum ama 🙈 acaba ilacı bırakınca şişlik inermi siz hala kullanıyormusunuz
marsel_ve_annesi zeynepcee biraz balık etli olduğum için geç farkedildi 20haftadan sonra belli olmaya başladı 🤰🏻🤷🏻♀️
Mirzanin_annesi2018 Asel2520 yq bnde 7+2 ikizlere hamilyim çift yumurta denildi sizin cinsiyetler bellimi acaba
SEVGIMSEN Mirzanin_annesi2018 bende ikizlere hamileyim yani ayri yumurtanin ekizlerimi?onu nereden biliyorlar bende doktordan sormak isteyirom
gamzeeyzc Derininannesi_ valla ben 10+4 deyim resmen karnım var bende bu karnı belli olmayanlara imreniyorum😁😁
gammy006 gamzeeyzc ben 12. haftaya kadar hep kullandım. Kullandığım süre boyunca şiştim, şimdi 15. haftadayım, karnım hiç inmedi önceki gazdı şimdi ki şişkinlikte bebiş 🙂
ElmasAksoy1 15+4 teyim popom büyüdü belim kalınlaştı karnımda çok ufak belli olmaya başlamış öyle diyorlar 😀
GizemNurKara Benim hiç karnım yoktu 7 buçuk ay’a kadar da kimse hamile olduğuma inanmadı şimdi 36+2 olduk maşallahımız var 😂