Derininannesi_ zeynepcee ay maşallah imreniyorum valla benim 9.haftamda bile karnım belliydi su an 22+5 kocaman karnım var 😅
Klcaysgl zeynepcee bende senle ayniyim canim ama daha cok belli değil giysilerim hayla saklayabiliyo 🤭
lunam zeynepcee 20.haftadan sonra belli olmaya başladı. Zaten az biraz kendi göbüşüm vardı. Gerçi genelde bol giyindiğim için yine de dışarıdan pek belli olmuyordu.
Bilge2019 Derininannesi_ sende bendensin valla benim de hemen belli oldu olmayan arkadaşlara şaşırıyorum 😁😁
Gulenay-18 lunam benimde aynı 20. Haftadayız belli olmaya başladı ama hamile olduğumu bilmeyenler hala anlamıyor
Derininannesi_ anonimgelin ben zayıf hamile kaldım ama doktorum iç karnın dar olabilir dedi kilo da aldım tabi 😂
Busenil Asel2520 ikiz olduğunu ne zaman anladınız ilk öğrendiğinizde beta kaçtı benimde ikiz olabilirde merak ediyorum 2 kesemi oluyo ve kaçıncı haftada belli oluyo bu cumartesi gitcem doktora 🙈😂
Mirzanin_annesi2018 Asel2520 yq bnde 7+2 ikizlere hamilyim çift yumurta denildi sizin cinsiyetler bellimi acaba
Sezerveikizler Asel2520 benimki de ikiz hatta ikisi de erkekmis .. biri kiz diye umutlanmistim ama 14. Haftadayim
Derininannesi_ anonimgelin olsun kuzum bsey olmaz hayırla doğuralım inş önemli olan sağlıklı olmak kilo alınır verilir
Selindora anonimgelin bende 93 ile hamile kaldım.20 haftadayım.95 oldum.Benimde göbeğim var yatınca hamile göbeği gibi yuvarlak, kalkınca bildiğin tontiş göbeği😂😂
zynpada zeynepcee ay ben sekiz haftalık hamileyken kız sen hamile misin karnın çıkmış demişti 😂 hala daha inanasım gelmiyor ama resimlere bakınca da farkediliyormuş 😅
Esse2019 zeynepcee benim 2. Ayımda bile belliydi 3te artık saklayamıyordum… içimde resmen hiç yer yokmuş 😂 biraz da suyum fazla 35. Haftama geldim patlamak üzereyimmm