Bitterimmm Hanımlar fetal DNA yaptırdık yani cinsiyetimiz belli çok şükür sağlık sorunumuz da yok herşey durdukça iki katı oluyor 13 haftalığız bu arada alışverişe bir ucundan başlanmalı mı sizce?
Deletedmom_33 Bitterimmm Ben azıcık almıştım cinsiyet büyük ihtimalle erkek denildiğinde. 17 de kesin erkek dedi doktorum çoğu şeyi aldım 23 de en son bebek arabası aldı halası bitirdik eksiğimizi. Milletin erken demesini dinlesem 2180 e alddigimiz araba şuan 5500 olmuş neredeyse
Aysem- Bitterimmm Bütçenize göre her ay bir eksiğini tamamlaya bilirsiniz. Şuan her şey çok pahalı indirimleri yakaladıkça alıyorum birşeyler. Zaten her şeyin fiyatı o kadar çabuk artıyor ki almadığınn zaman zarar ediyormuş gibi hissediyor insan.
poncikveannesii Bitterimmm kesinse almaya başlayın kimseyi dinlemeyin ben yılbaşından önce bitirdim çoğunu bir iki şey kaldı şu an aldıklarıma bakıyorum iki katı fiyat gün geçtikçe zamlanıyor
Cidella Bitterimmm kesinlikle başlayın çünkü her şey yarın daha pahalı oluyor. İndirimlwrde fırsat buldukça alın bütçeniz el verdiğince. Kıyafetlerde hep indirim oluyor. Diğer ihtiyaçlardan başlayın bence
poncikveannesii Bitterimmm 28 haftalık oldum cinsiyet belli değilken battaniye felan almsya başlamştım beyaz krem sarı renklernde her cinsiyette kullanabilir banyo küveti felan
Bitterimmm Bende öyle düşünüyorum büyük eşyalar için şuan bırakacak yok bende giysiden başlayayım diyorum çünkü en çok onlara ihtiyaç duyulacak ve yarın iki katı olduğunda zorlanacağım
bireylulmeselesii Bitterimmm 6. Aya kadar almam diyordum. Ama her şeyin 1 ay içinde çok fazla zamlandigini görünce büyüklerden başladım taksit taksit olur en azından diye.
Bitterimmm bireylulmeselesii ya geçenlerde cinsiyet belli olunca alırım dediğim şeyler 3 katı olmuş 2 bile degil
bireylulmeselesii Bitterimmm öyle biz bebek arabasının 20 günde 500 tl arttığını görünce aldık hemen :) şubatın her günü e genelde bir çeşite indirim olacak. Onu bekle derim baya uygun oluyor diyorlar. Büyükler i r aradan çıkarsan iyi olur bebek arabası park yatak gibi
bireylulmeselesii Bitterimmm evet canım.subat ayı yıl dönümü diye her gün bir kategoriye indirim yapılıyor