Tokyo ben sizi en iyi anlayan insanım. Anlatayım size günlük işimi. 4 katlı bir yerimiz var en aşağısı klinik 1 veteriner hekim ve 3 stajerimiz var. Giriş kat petshop üst kat pet otel.35.haftam bitiyor 36 başlıyor. Hamileliğim ilk gününden beri hergün sabah pet otelde ki köpekleri gezdiriyorum dışkıları temizliyorum yemeklerini veriyorum odaları temizliyorum. Sonra kliniğe iniyorum ve hasta olan kedi/köpeklerle ilgileniyorum. Gece havlayanlarımı ararsın miyavlayıp susmayanı mı... bunun yanında 2 tane kendi kedim ve 1 köpeğim var. Sırf kıyamadığım için eve aldığım yavru köpeğin günde 20 kez çil kakasını temizliyorum.gece havlıyorlar aman eşim rahatsız olmasın diye strese giriyorum. Koca köpeği kaldırdım stresten, sinirden sonra gece boyunca altım ıslandı diye doktora gittim. Şimdi sor vazgeçer misin cidden vazgeçmem. Bana ihtiyaçları olan canlılar hepsi. Çok şükür hastalık kapmadım bebeğimde bu ortamda büyüyecek. Hijyen kurallarını biliyorum aşıları biliyorum o yüzden hormonlarımızdan dolayı fazla stres olabiliyoruz. Bak bu sabah ağladım sinirden gözümü açtım her yeri afedersin bok götürüyordu ağladım sinir krizi geçirdim resmen. Ama hormonlardan normalde hayatta buna takılmam. Şimdi evi yine kırklıyorum 😂 dinlenmek için oturdum sana yazıyorum. Çözüm üretmek önemli vitamini kullan sor hekime yardımcı olsun.