Eslem_1 Egeninannesi_16 yani başka bir hastanenin radyoloji bölümüne de sor bakalım ne diyecekler .. devlet hastanelerinde yapılıyor mu bilmiyorum
hunilimom Eslem_1 gözleri belli oluyor canım açık olur mi bilMiyorum doktor bakarken görürse 😂 ben esnerken görmüştüm
Eslem_1 hunilimom gözlerini mesela çok merak ediyorum 😀 acaba görebiliyor muyuz diye düşünürdüm hep rengi şekli şemali vs.
Eslem_1 Drya55 ben normal ultrasonda bile pek duramıyorum detaylı da nasıl duracağım bilmiyorum nedense benim ruhum daralıyor böyle kontrollerde neden acaba ? Doktorların da odası karanlık kasvetli nasıl olacak bilmiyorum 🙊
hunilimom Eslem_1 Bu benim kızım detaylıda bu şekildeydi daha da doğana kadar göremedim yüzünü 😂 orası ayrı ama fotoğrafta cirkin duruyor ama ekranda güzeldi
Zehraspl Drya55 demekki seninki utangac gostermemis ben ultrasona girmeden azima seker attim hareketlenmisti doktor cok zor olctu herseyi🤣
Drya55 Zehraspl bence utangaç değilse inatçı diyelim babasına çekmiş 😂 ben 2 tadelle 1 meyve suyu içtim ama benimkini mayistiriyor galiba😂
Eslem_1 hunilimom gözleri kapalı 😀 ultrasonda zaten bebekler genelde böyle görünüyor ama dünya tatlısıdır eminim🌸MaaşAllah
Eslem_1 hunilimom bu attığın ultrason resminde de gözler kapalı.. Acaba doktor inceleme yaparken bebek gözlerini açıyor mu gerçi açsa bile çok net göremeyiz gibi 😀