Deva22 Kızlar granola yiyor musunuz ara öğünde yoğurtla yemek istiyorum ama zararı var mıdır bilemedim
minik4550 Deva22 bende yulaf lapasi yedim onun bi zarari yokmuş bence granolaninda yoktur oda yulafli sonuçta
ggkca Deva22 ne zararı olabilir ki bence gayet sağlıklı bir ara öğün, bende şimdi yoğurt yulaf bal karışımı yiyorum. Hem bu şekilde tatlı isteği de kesiliyor daha zararlı abur cuburlardan insan uzak duruyor.
Deva22 minik4550 içinde kurutulmuş meyveler var hem yoğurt da yemiş olurum diye düşünüyorum ama yine de sormak istedim
minik4550 Deva22 bence bi zarari yok bende yoğurdu tek yiyemiyorum bu şekilde yicem bende daha iyi olur hem
Deva22 minik4550 25 haftalık olduk çok şükür şeker yüklemesinde biraz yüksek çıktı diyet verdi doktor ama zorlanıyorum baya
minik4550 Deva22 biran önce o haftaya bende gelirim inşallah zaman sanki hiç geçmiyor gibi hep evdeyiz biraz belki ondandir
Deva22 minik4550 Benim de öyle zaman hiç geçmiyor sanki yıllardır gebe gibiyim sanırım doğumdan sonra çabuk geçti dicez ☺️