Anne88 Bfduam teşekkür ederim canım Allah razı olsun darısı sana ve tüm isteyenlere aklımda ve duamdasiniz :)
Burakgizem Anne88 ne kadar güzel bir duygu allahım sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah bizede nasip eder allahım 🥰
Anne88 Bfduam yok ya bugün bı doktora gittim moralimi bozdu kimyasal olabilir diyor cumartesi kan vercem insallah yükselir
Anne88 Bfduam 36 değerler öğrendim değerin çok düşük en son bat 19 kasim geçen ay hamile kalamszsin diyor niye acaba bende anlamadim
Anne88 Bfduam Gerekten varsa dedi bende şaşırdım belki adetim çok geciktigi için dedi dicem de geç döllenme demi olmaz dedim yok dedi sinirden gülüyorum artık ,😆 keşke kendi doktoruma gitseydim
Anne88 Bfduam doktorun vermiş olduğu yumurtlama zani en son ben adetten çıktıktan sonra verdi daha gitmedim kendi doktoruma dün betayi attım doktora küçük bı gebelik var yazdı ama dediğim gibi gitmedim ona
Bfduam Anne88 belkide tekrar yumurtlama oldun öyle hamile kaldın canım, bazen ayda iki kez oluyor yumurtlama. Belirtin var mıydı?
SemaArin Anne88 EVET CANIM ÇOK ŞÜKÜR 6 HAFTA 4 GÜNLÜK OLDUK BEBEĞİMLE BEN 2 GÜNDE BİR SUREKLİ KAN VERDİM 3500 Ü GECİNCE ULTRASON DA KESE GÖRÜNDÜ ÇOK ŞÜKÜR
Anne88 Bfduam mide yanması ve bacak ağrısı onun haricinde hiç bişey olmadı csnm bide üstüne pazartesi asi oldum asinolduktan sonra afedersin istifar ettim
Bfduam Anne88 aşının etkisiyse karışmış desene:) Bu ikiside olduğu halde adet olmuştum ben,ne kadar benziyor di mi? Ağızda tad değişikliği, idrarda koyuluk, uyku hali olmadı mı?
Bfduam Anne88 oldum canım, ikincisini olmam inş. Idrar renginde sararma oldu mu? Yanma enfeksiyondanda oluyor.
Anne88 Bfduam fazla uzun sürmedi yanma midede ekşime olayı vardı hamilelik gözüküyor ama şuan nasıl bı hamilelik yarın belli olcak inşallah bidaha kan vercem