Evlatlarim2 Bir kızım var şuan 17 haftalık hamileyim doktor kız dedi erkek bekliyorduk ama hayırlısı buymuş ikinci kızım geliyor acaba cinsiyet sonradan değişir mi
goldumsu Evlatlarim2 banada 16-17de erkek denildi kız sanıyordum dhzhwjsk süprayz olur mu acaba değişir mi diye kafamda deli sorular var erkek denilip kıza dönen kız denilip erkeğe dönen çok varmış çatlayacağum meraktan
Eslem_1 Evlatlarim2 benim doktorum kesin ve net şekilde ben hiç merak edip sormamışken direkt 13. Haftada Kız dedi 😀 bir daha sa merak etmedim sormadım da ama doktorunuz olabilir vs. diyip net konuşmadıysa bilemem
goldumsu Evlatlarim2 evet ama cihazı çok iyi doktorumun 2 doktorda erkek dedi ama çok okuyorum değişen ondan şüphede kaldım
Eslem_1 Evlatlarim2 bir de 17. Haftalıkken net kız dediğine göre öyledir muhtemelen 4 ay geçmiş üzerinden net kendini belli etmiştir kesin ama emin değilseniz başka bi doktora daha görünün kafanızda soru işareti kalmasın
goldumsu Eslem_1 ya klasik şu işte ekşi çekerse canın şöyle olur, göbeğin yayvansa kız olur diye çok söyledi çevrem kıza adapte olmuştum ama alakası yokmuş demek ki