Melikeo Not defterimde olanlar sadece varlar ama Ensar Duhan Ersel Kutay Göktug Uras Mirza Enhar Milan Çağan Kayra Karan etka
Nazlimom Melikeo Duhan ismi güzelmiş Aren Duha ' da olabilir😄 biz Asil Ege koyucaz size de fkir olsun🤩
Lulikli Melikeo hepsi birbirinden güzel eşinize seçtirin bence bu kadar kararsızsanız 😅 Ben Aren koyacağım. Ondan önce kayra düşünüyordum. Çağan da hoşuma giden isimlerden.
papatya981 Melikeo kız bu ne biz bile secemedik bence eşinle beraber eleyin 3 4 seceneek kalsın öyle karar verin bu kadar çokken imkansız 😄🙈
Aysee_35 Melikeo sen 32 haftada böylesin biz 34 haftalık olduk halen isim yok.. Kayınbabam solsun içine etti hevesimizin. Kendi adını koymamızı istiyor artık nefret ettim
Melikeo Aysee_35 ıyh o duruma gıcık oluyorum kaynanam Kayın babam demedi hiç dün görümcem cıtladı koyarsanız diye bende yok dedim eşim aslında istiyor ama ben istemiyorum o yızden agzını acamıyor 😂
ozlem-t Bence Göktuğ koyabilirsiniz. Söylenişi kibar ve aynı zamanda söylenişinin tersine anlamı derin bir isim 😊
1susamhikayesi Ben hamile olduğumu öğrendiğim zaman erkek olduğunu hissetmiştim ve ilk aklıma Akın ismi gelmişti bir süre bu şekilde kaldı cinsiyetini tam öğrendiğimizde acaba başka isimlerde de aklımız kalır mı diye baktık eşim Akgün ismini bende cenk ismini beğenmiştim 3 ismi de kura çektik ve Akın ismi çıktı 😊 şimdi ne zaman Akın napıyosun oğlum diye konuşsam minik tekmeleriyle cevap veriyor bence sevdi ismini 👼
Melikeo 1susamhikayesi akın Akgün bizim apartmanın adı akın torununun ismi Akgün soy isimleri tesaduf 😂