Sema1503 Merhaba hanımlar bebeğime isimli kapı süsü ve yastık yaptırmak istiyorum uygun fiyatlı ve kaliteli sayfa var mı önerebilceğiniz?
EdizEliz Sema1503 bebişin hayırlı olsun cnm sağlıcakla al kucağına. Ben kendim yapıp satıyorum sayfam yok ama . İncelemek istersen birkaç foto atabilirim.
busrakaripek Sema1503 alminabebeksekerleri’inden ve mytrend_desing sayfalarından yaptırma da canım insanı mağdur ediyorlar. Kırık kapı süsü ile kaldım öyle
Esrabahar Sema1503 evet alminabebek ve mytrend_design yaptırma benimde kırık geldi mağduriyetini karsilamiyor biz garanti vermedik diyorlar
Deletedmom623737 yunusemreninannesiii Yastık yaptırmadım sadece kapı süsü yaptırdım sonra pişman oldum yastık yaptırmadığıma yastıkları da, cok güzel cünkü 😅 Sadece kapı süsü 165 TL Di yastık 80di ortama tüm sayfalar da böyle zaten ben yaptıralı 4 ay oldu şuan fiyat aynı mi bilemem !](https://)
yunusemreninannesiii Deletedmom623737 cok güzel olmuş canım ben sordum şimdi 200 TL dedı kapı süsüne 110 tlde yastık öyle cok pahalı bence
Eda4119 yunusemreninannesiii ipleri kendin alıp yapabilirsin YouTube videoları var çok basit oluyor hemde uyguna mal oluyor hemde ip kaln sana kalıyor
asel35ece Sema1503 yastık pudrakokusuuu sayfasında 140 TL ve ben beğeniyorum oraya kızım için tulum falan yaptırcam. Kapı süsü de nasıl bi şey düşündüğünüze bağlı bir çok sayfa var. Pleksi mi ahşap mı makromeden mi vs seçenek çok
Bsruznky Bende betulunsusevi Instagram’da ordan yaptırdım ama kampanya yapmıştı kapisusu yastık 170 TL kargo ile birlikte 195 TL bulutlu LED ışıklı olan kapisuslerinden fotoğraf nasıl yükleniyor bilmiyordum atacaktım ama YBLKGI8LY7
Sema1503 Bsruznky benim istediğimde aynı böyle ama kapı süsünü yuvarlak mı bulut mu tercih etsem bilemedim
Catmama Ben de Instagram sayfasına 260 liraya yaptırmıştım. Çok memnun kaldım gördükçe okşayıp seviyorum 🥰