mucizemm_ Klomen ve ovitralle sonrası duphasyon kullandım dün bitti bugün 12 gün kan verdim negatif böyle Bi süreci olup pozitife dönen varmı acaba 🌸
Esraozkan mucizemm_ merhaba bende 12.gün kaset test yaptım negatif çıktı bi daha test yapmadım siz kanda mı negatifi görmüştünüz? Şimdi adet olmayı bekliyorum ben de
mucizemm_ Cuma iğne vuruldum cumartesi kontrolde yumurtalar duruyordu pazartesi kontrolde doktorum yumurta çatlama sıvısı var yeni çatlamış dedi yani bunu dediğinde ayın 3üydü yani 9 gün olmuş oluyor eğer gebelik olsa 9 günlükkende çıkardı sanırım dimi😊
Billurr Kızlar bende bişey sorcam bilen cevaplasın lütfen klomen kullanıp daha sonra çatlatma iğnesi oldukdan ne kadar süre sonra hamilelik testı yapılmalı
mucizemm_ Billurr benim doktorum 12 ve 15 dedi bugün yaptırdım 12. Günüm negatif doktoru aradım olsun 15. Gün tekrar ver dedi bakalım😊
Billurr Evet tekrsrdan yap dualarım senınle inşallah 15 de yaptın da burda güzel haber vermiş olursun bende bu ay gıdıcem de yapışcak ondan merak ettim
mucizemm_ Billurr amin inşallah rabbim sizede hayırlısını nasip etsin inşallah sizde ilk seferde güzel haberleri alırsınız🥰
16Gizem16 Bende 10. Gün yapıştım test negatifti 11 de çok az silik zoraki 12 gene silik 13. Gün kan verdim 35 çıkmıştı şuan 7+1 çok şükür inşallah sizlerinde tutar ama acele etmeyin bu seferde değer yükselecek mi korkusu çok zor
mucizemm_ 16Gizem16 rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşllah 🤲Ahh o yükselicek mi korkusu 2 günde bir testler dış gebelik sürecinde hepsini sonuna kadar yaşadım rabbim yaşatmasın 🌸
16Gizem16 mucizemm_ amin gerçekten çok zor bı süreç kan sulandırıcı baslicak olmasam asla erken öğrenmeye çalışmadım ama bir kaybın olduğu için mecburdum