ebrue66r Merabalar hanımlar 13+3 günlüğüm dört gündür geçmeyen baş ağrısı cekiyorum tansiyonum iyi çıkıyor sebebi ne olabilir ne yapmalıyım
aynurcan ebrue66r benimde ara sira oluyor oyle tansiyon düşünce kahve içine geçiyor oyle önerdiler normalde hiçde sevmem kahveyi ama başim agrinca denedim geçti sende bi dene istersen…
Burcumm ebrue66r patatesleri dilimle tuzla basortusuyle birlikte başına sıkıca sar canım benim migrenim var bitek bu ise yarıyor
zynpada ebrue66r canım olabiliyor o dönemde baş ağrıları benim yaklaşık sekiz hafta kadar sürdü, kahve ve parol içiyodum kesiyor direk
Seherdmrkl ebrue66r malesef benim de aynı sorunum var 15+2 oldum 12.haftadan beri çekiyorum ağrı kesiciden başka birsey kesmiyor
Seherdmrkl ebrue66r evet 12. Haftada erkek dedi bir hafta sonra kontrolüm var o zaman net öğrenecez inşallah
gizemmege Bende 13+3 üm gece ağlayarak uyuyakaldım böyle bir ağrı ömrümde görmedim ilaç bile işe yaramadı :(
ebrue66r Seherdmrkl bana da 11. Haftada söyledi erkek diye sağlıkla doğsunlar inşallah Inşallah değişmez çok okuyorum burda değiştiğini söyleyenler çok var
Seherdmrkl ebrue66r evet biz de o yüzden hiç birşey almadık daha. Bu ay gidip kesin neymiş öğrenelim sonra başlarız dedik 😂
Mimik ebrue66r normaldir canim ya.. .sebepsiz de ouyor… bende migren var, zorlaniyordum epeyice… Ilac almamak icin cok direndim, ama sakin sen bu zulmu kendine yapma… Parol kullan ve dinlen… Gecmisler olsun çokça🥰