Btl2652 Kızlar yenı aldgım biberon ve emzik vs. Dıger surunşerı nasıl steril edebilirım. İlk temizliği nasıl olmalı onerısı olanlar yardımcı olablır mi
Lulikli Btl2652 önce içerisine biberon emzik temizleyici dökülmüş suda yıkayıp durulayacağım. Daha sonra kaynamış suda 2-3er dakika bekletip kurutacağım. Hatta bu akşam yapmayı planlıyorum 😅
okuyor Btl2652 ben biberon temizleyici aldım. Önce temizleyici olan suda bekleticem, sonra da kaynar suda
cahillesohbetikestim Btl2652 ilk aldığımda tozu gitsin diye deterjanla yıkamıştım zaten hastane çantama koyacağım zaman da 5 dakika kaynar suda kaynattım 🥰
Btl2652 Poyrazin_annesi Lulikli minikbebegim19 Öncelikle deterjan la yıkayıp sonra kaynatmak gerekmiyor mu peki sonuc onlarla bana gelene kdar brusrur el degısıyor bırcok pis yerlerden gecıyr dırek kaynatmak olur mu ki kızlar
minikbebegim19 Btl2652 bence gerek yok ya çünkü kaynayınca bütün mikroplar ölmez mi 15 dakika falan kaynatırsın
Lulikli Btl2652 ben yıkayacağım zaten önce deterjanla canım. Sonra da kaynatmayacağım çünkü kauçuk emziğim de var sıkıntılı olacağını okudum. Kaynamış suda bekleteceğim ne olur ne olmaz aynı iş 👍🏻