Anneoluyorumbenn Güzel anneler benim gece bulantılarım çok oluyor açlık gibi hissediyorum ama aşırı uyuyamıyorum bile günlerim uykusuz geçiyor 6+5 teyiz var mı etkili tavsiyeleriniz kötü durumdayım ya 😣
annenur Anneoluyorumbenn Klcaysgl Ben de 6. Haftamda beri belki geçer diye umutla bekliyorum 9 . Haftamdayim ve geçen giden yok günde 5 kere istifra etmisligim var artık kemiklerim ağrıyor. Bugün doktora zor attım canımı prillam yazdı umarım fayda eder. Gece yatmadan 2 al dedi ama sabaha etkisi kalır mı sonuçta uyuyoruz sabah mi alsam diye düşündüm siz nasıl kullanıyorsunuz?
aysegulonr Anneoluyorumbenn Canım seni en iyi ben anlarım bende 6. Haftadan beri ondan dert yanıyorum şu an 7+6 haftaligim. Ama çaresini buldum. Vücudum aç kaldığı için midem bulaniyo. Hemen bi küçük peynir ekmek atıyorum ağzıma ve hemen geçiyor mide bulantım. Sende dene bunu gece veya sabah erkenden hiç farketmez
anneyimmm42 Anneoluyorumbenn 5 . Haftaya gidiyoruz canım başladı bulantılar beni de çok halsiz bırakıyor
Klcaysgl Evet gece aç al canim aç karnina baktin sabah kalkdin yine için bulaniyo bir tane daha alabilirsin 4 tablet kullanabiliyo bana yetiyodu mesela 1 tane çok şükür 16 haftamda geçti inş en kisa zamanda sizin de gecer annenur
Anneoluyorumbenn aysegulonr ayy yiyorum eşim de benim yüzümden uyumuyor o hazırlıyor ekmek arasını fln ama cidden ağlıyorum artık 😣
aysegulonr Anneoluyorumbenn peynir ve ekmek bana iyi geliyor o olmasa napardim. Sabahın köründe bi gözüm kapalı sırf midem bulanıyo diye hemen bi iki lokma yiyorum geçiyor
Klcaysgl Anneoluyorumbenn rica ederim en kisa zamanda inş bulantiniz gecer cnm hamileliğin tadini çikarirsin 😇
Anneoluyorumbenn Aldım kullandım şuan çok iyi hissediyorum kendimi çok şükür Allah razı olsun hepinizden ya 🥲 Klcaysgl
akbscyln Valla bende maffoldum 7. Haftayim prilam filan hak getire ne bir şey yiyebiliyorum ne içebiliyorum 4 kilo verdim 1 haftada o kadar zorlaniyorum ki her gün ağlıyorum