Seross10 Hanımlar hepinize teşekkürler cevap verdiniz.. 2 saat öncesi akıntı ile birlikte pembe bir lekelenmem oldu nişan dedikleri bu mu acaba tek sefer geldi doktor uyardığı için mi geldi acaba ağrım sızım birşeyim yok şuanlık
busraozgun Seross10 Benimki doktor uyardığı için gelmişti. Rahim ağızında silinme başladı o zaman seninde 🥰 Doktoruna yada ebeye yazabiliyorsan yaz eğer yapamıyorsan bi gidip kontrol ettir derim çünkü 3 cm açıklığın vardı galiba senin. Temkinli gitmekte fayda var 🙏
Seross10 busraozgun doktora yazdım muayene ettiğim için gelmiştir endişelenmeyin dedi. Ağrım sızım yok şuanlık
Mina2017 Falimdacikmadin canım benim cok teşekkür ederim ben normal dogum yaptım suan kucagımda emzırıyorum 🥰darısı tüm annelerin başına🤗
Falimdacikmadin Mina2017 ay maşallah çok sevindim. Gözünüz aydın olsun. Allah analı babalı büyütsün 🌸😊
Mina2017 Seross10 hayırlısı olsun şimdiden hersey gönlünüzce olur inşallah ben dogum yaptım suni sancı cok cok az verildi ama acılmam cok hızlı ilerledi.Allah hepimizin yardımcısı olsun❤️