ozlemmramazankoyuncu Slm kızlar 14 haftanın içindeyim Bebeğim iki defadır hep bacaklarını kapatıyor bugün bile bacakları kapalıydı doktorum alttan muame etti cinsiyeti için erkek dedi ama pipiyi göstermedi sadece erkek dedi sizce yanılma payı olur mu aranızda böle olup yanılma olma durumu olan var mı
karahanzynep ozlemmramazankoyuncu benim doktorda 16.haftaya kdr tahmin de bulunmadi 16da gittik bacaklarini toplamisti doktor cok bakti ugrasti ama acmadi doktor yuzde seksen erkek dedi. 17de dayanamadim bidha gittim oglum oluyormus kesinlesti :)
Sedahoca Bana da erkek dediler ben hala netleşmesini bekliyorum canım .pipi görmeme rağmen 15 haftalığım suan
Nilay_09 Sedahoca yaaa bizde de durum aynı 24 hft olduk bi kez açtı bacaklarını 16 hft erkek dedi pipisini gördük ama birdaha açmadı hiç ben bile şüpheliyim yani 🤔🙄🤷♂️👶
ozlemmramazankoyuncu Sedahoca ya sen yine görmüşsün ben pipiyi görmedim bile kafamda hala net yok hayırlısı artık
Sedahoca Nilay_09 bana 12 , 13 de iki doktor da erkek dedi 14 de gittim çok küçük kordon da olabilir dedi biri .İçime şüphe düştü ama erkek gibi geliyor bana.
Nilay_09 acelyamom valla bende hiç fayda etmedi bi kez açtı bacaklarını bebeğim her gittiğimde yiyorum ama yok 🤷♂️👶😊
ozlemmramazankoyuncu Ya kızlar anneler hisseder derler ben hala kız hissediyorum iki oğlum var çünkü Erkeksede kabulüm tabi sağlık en başta ama nie hala kız hissediyorum bilmiyorum net bi şekilde kızım olacak hissi var herşey Allahtan o neyi Nasıl uygun gördüyse o olur Hayırlısı Artık