Gulnar24 5+5 hamilelik.5 gundur bel agrilarim var.doktor cheshitli sebeplerden ola bilir diyo.chok otura ve ayak ustunde kalamiyorum.uzanmak istiyorum.sizde de boyle bishey oldumu?
Momgirl16 Gulnar24 canim oncelikle Geçmiş olsun ben halada yaşıyorum o bel ağırsını 27 haftalığım genelde erkek bebekelrde agri oluyor o şekilde sirtina yastik koyup uzan iyi geliyor cok ayaktada durmmaya calis
Mervesnsr Gulnar24 geçmiş olsun bende de on gündür falan devam ediyor şiddetli bir bel ağrısı sadece uzanmak istiyorum 12 haftalığız bizde çok yorma kendini uzan yada otururken sırtını yastıkla destekle 🌺
Gulnar24 Momgirl16 teshekkur ederim size de gechmish olsun.dushuk tehlikesi varmi bu durumda?evde de dogru durust bi ish bile yapamiyorum
Elilar2225 Gulnar24 mende de ele olur men 12+3em cox ayaga durmuram ama yan terefe uzananda kecir calisiram cox bel uste uzanmayim
Momgirl16 Gulnar24 yok cok şükür bende dusuk tehlikesi yoktu ama belim ağrıyınca dinlenip yatiyordum zorlmayin kendinizi 4 aya kadar
Elilar2225 Gulnar24 aha eyer agri olmasa calisiram ele uzanim bir muddet hem mende skalioz var ona gore cox agriyir
Gulnar24 Mervesnsr aynen ben de oyleyim.sadece uzanmak istiyorum oyle rahatliyorum.acaba ne zaman gecher🤦♀️sizce boyle dushuk riski ola bilirmi?
Mervesnsr Gulnar24 korkmayın allahın izniyle bişey olmaz rahim genişlediği için kasık ve bel ağrısı yapar dediler ama çok ağrı veya kanamanız olursa hemen doktorunuzla görüşün 🙏🏻