Yaseminmrv 30 haftalık hamileyim doktorum hastaneden ayrıldığı için yeni doktor arayışındayım tavsiyelerinizi bekliyorum. (Bağcılar-Esenler—Bahçelievler-Güngören-Zeytinburnu civarı)
Mervesnsr Yaseminmrv ben de arıyordum dün esenler medipolde op dr tuğba kılık’a gittim çok ilgili alakalı sevecen bir doktor memnun kaldım isterseniz sizde bir araştırın deneyin.
nur97 Yaseminmrv bende medipol mega da ayfer özbege gidiyorum memnunum her zaman ilgili anlatıyor ve özenli davranıyor 30da değiştirdim doktorumu bende
lunam Yaseminmrv ben de 27.haftamda değiştirdim doktorumu. Bahçelievler Nisa Hastanesinde Derya hanıma gidiyorum. Hastane kalabalık oluyor ama doktorum gerçekten çok iyi ilgili bilgilidir. Eşleri de muayaneye alıyor bu arada.
Zeynepty Yaseminmrv Bağcılar medilife da güzel yeni doğum yaptı arkadasim memnun kaldı fiyatlarında çevreye göre uygun
Mervesnsr Yaseminmrv ben rica ettim aldılar içeri normalde orda bir kaç doktora gittim almadılar bu doktor aldı
Suzanne Doğumu bilmiyorum ama muayenesine bir kere gittim Bahçelievler safa hastanesi doktor bahar hanım çok tatlı ilgili bir doktor muayene ücreti 200 TL’ydi