Allahneverdiysee 39 haftalık 3150 geçen hafta da aynıydı hiç kola almamış kızlar . Yarın sezaryen olucam çok moralim bozuldu başına gelen var mı
FusunF Allahneverdiysee canım kilosu iyi bence üzülme neden moralini bozuyorsun ki doğunca alır kilo sağlıklıysa takılma boşver sağlıkla gelsin inşallah 👼🤲
Gzmmmmmm11 Allahneverdiysee kilolu bebek sağlıklı bebek demek değildir ki hiç canınızı sıkmayın 2500e kadar normal kabul ediliyor zaten sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Melekistan Allahneverdiysee benim kızım 2985 doğmuştu oda son 1 hafta kilo alamadığı için suni sancı ile doğum yaptım sizin maşallahınız var üzülmeyin
Yagmurdgdgn13 Allahneverdiysee alacağı kiloyu almış maşallah. Hiç moralinizi bozmayın.sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah
Melekistan Allahneverdiysee normal durummuş bazen sigara içenlerde çok olurmuş ben aslında hiç içmedim ama sıkıntı değil doğunca alır demişti doktorum 37 . Haftaydım şimdi 2 yaşında 🧿🤓
Suzanne Kuzum her ölçümde farklı çıkıyor inanki ben 20. Haftada gittim 440 gram dediler 21in sonunda yani yaklaşık 2 hafta sonra gittim 480 dediler her ölçümde farklı çıkabiliyor ve doğru olacak diye bir şey yok bebeğin sağlıklı ise hiç sıkma canını 😊