Snglseyma Gulcingezer 10 ocak saat 12 de vurdum doktor bigün gece12de uap diğer gün bekle tıplamda 3 ilşki ddi 10. 12. 14 günler gece 12 anlamı nedir snce
Gulcingezer Snglseyma su an cok guzul koyulasmis ovulasyon icindesin yarin obur gun catlar yumurtan sen bgunu ve takip eden 3 gununozellikle yine siliklesecek o gunu degerlendir ins tutar canim
Happybsrn Snglseyma anlamadım çatlama iğnesi yapıp ovulasyon mu takip ediyorsunuz, eğer öyleyse çatlama iğnesi olduğu zaman ovulasyon takip edilmez hep köyü çıkar çünkü içinde hormon var😏
Snglseyma Gulcingezer cnm ellmde 4 tane kaldı test bdha alamam doktora gttk kredi çok çektk eşimde bu testlre artk karşı dyr seni strese koyuyr almaycksn artk dye 4 gün de yaprm snce 4 gün içnde çatldğnı test gösterir mi
Gulcingezer Snglseyma canim o zaman elinde 4 tane varsa sansa birakma regl bitiminden itibaren 14 ile 16. Gunler arasi yap sonuc alirsin
Snglseyma Gulcingezer peki çatlama olup olmaycğnı nasıl anlaycm testsz bu ay olmzsa artk bu testlrle ığraşmak istemym bu lr beni gerçktn fazlsyla yordu
Gulcingezer Snglseyma testsiz anlayamazsn maalesef sadece regl sonrasi 14 ve 16. Hunler arasi gun asiri bir hafta duzenli birliktelik gerek
Happybsrn Snglseyma yapmanın anlamı yok ki onu diyorum yazık yani testlere çok merak edersen en fazla bı hafta sonra fln yapabilirsin