kuzeymm Gzmpyrz Kasık agrıları ve kramplar normal benim 16. haftada başlamıstı.Magnezyum içeren şeyler tüketiyormusunuz. Ben hem tüketiyorum hemde doktorum bebeğin magnezyum ihtiyacı için takviye verdi bana. Doktorunuzla bir görüşün.
Supersida3 Gzmpyrz 36. Haftamdayım hala ağrıyor ☺️ Artık bir süreliğine ağrılara alışın bir süre sizinle olacaklar korkmayın muhtemelen birsey yoktur ☺️
Gzmpyrz Supersida3 ya bi de benim 2.hamileliğim ilkte hiç böyle kasık ağrısı vajinada ağrı yaşamamıştım ilk de oğlum vardı şimdi kız bu kız ne fena diyip duruyorum bazen 😂
Gzmpyrz Annekuzusu_0 ya benim de vajinamda acayip bi ağrı oluyor özellikle geceleri yatakta dönerken ve sabah kalkarken 2.hamileliğim ilkte böyle olmamıştı hiç
Melekk-911 Gzmpyrz bende ilk kızdı böyle agrilaarim olduğunu hatirlamiyorum. Şimdi oğlum olacak sezeryan yerlerim ağrıyor , bazen şeyim ortadan ayrılacak gibi agriyo
Supersida3 Gzmpyrz benim ki oğlan napiyon içerde aşağıya mı zorluyorsun diyorum uyutmuyor geceleri çatı agrilarım😄😅
Gzmpyrz Melekk-911 her hamilelik herkeste farklılık gösteriyor inşallah dağ Salim alırız kucağımıza bebeklerimizi