Demirgul27 Meryemcelikaliyeva anne karnında hickirdigi zaman hisseddbiliyormuyuz ben 35 haftadayim da acaba fark mi edemedim
Meryemcelikaliyeva Demirgul27 belkıde farketmemişsın canım ama oluyor aynı yerde aynı dak atıyor bende bebek aşagıda oldugu için çogu zaman ordan hiss ediyorum
Demirgul27 Meryemcelikaliyeva bilmem inanın ilk defa sizden duydum dediğiniz gibi belki farketmemisimdir
Bebetonunannesii 23 haftalığız kızım olacak ilk gebeliğim. Hıçkırma nasıl oluyor ya? Bn yeni yeni pıt pıt hareket hissediyorum o kadar. Merak ettim şimdi ya
Meryemcelikaliyeva Bebetonunannesii bırazcık daha var canım bende yeni yeni hiss ediyorum normal pıtırtı gibi ama 2-3 dak suruyor ve hep aynı 🥰🥰🥰
Meryemcelikaliyeva Demirgul27 bende bilmiyordum hep normal atış diye biliyordum bir kere ultrasonda denk geldi ondan sonra dikkat ettim ki evet o zaman hıçkırıyormuş 🙈🙈🙈🙈🥰🥰
esmir Meryemcelikaliyeva nasıl ayırt ediyorsunuz o sesi tekmeler seyirmeler var ama onu anlayamadm :)
Meryemcelikaliyeva esmir ses olarak değil içinde dondugunde falan böyle garip huylanıyorsun ya dahaçok kafa tarafında oluyor aynı atışlar gibi ve 2-3 dak falan sürüyor daha çok yemekten sonra oluyor bende 🥰🥰🥰🥰
o1anneadayi aysegul8 sordunuz mu doktora acaba benimki günde en az 5 defa her birinde de 5 dakikadan fazla hickiriyor merak ettim ne dedi doktorunuz
aysegul8 o1anneadayi Evet sordum hıçkırması güzel bişey bebeğin gayet sağlıklı olduğunu gösterir dedi 😊
isimsizhesap Deletedmom623737 Maşallah ozaman inşallah minik tekmeleri hıçkırıkla karıştırmıyordur çünkü o haftada tekmeler yeni yeni hissedilir net olarak 😂 benim çevremde kim varsa daha hissetmiş değiller
Meryemcelikaliyeva Gamzebrb ilk zamanlar çıldırıyordum ben ben içerden hiss ediyordum eşim hayır hahahah garibim sinirleniyorum diye yalandan evet evet hiss ettim derdi 🤣🤣🤣