Meryemcelikaliyeva dugmeannesi hahahhaha minnoşlar ya benim ki de çok hıçkırıyor 🥰🥰🥰🥰bazen çok değil mı diye düşünüyorum
Meryemcelikaliyeva Zynp4404 evettt bende tekme zannediyordum bide düşünüyordum nasıl aynı ritimle vuruyor diye bir kere ultrasonda gördüm o zaman anladım onların hıçkırık olduğunu
dugmeannesi Meryemcelikaliyeva bide kafası aşağıda sanırım aşağıdan hissediyorum içim bı hos oluyo orda nabız gibi atması 😁
Zynp4404 Meryemcelikaliyeva ayy ultrasonda güzel fotolar çekin poz veriyorsa 40 hafta boyunca ben sadece bir kere tek çekebildim hep yüzünü eliyle kapatıyordu sürpriz yapacak bize kendini 😄
Meryemcelikaliyeva Zynp4404 yaaa minnoş 40olmuş artık manşallah sağlıklı gelsin inşallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🥰🥰🥰😘😘😘
Zynp4404 Meryemcelikaliyeva amin hepimiz saglıkla kucaklarımıza alırız inşallah bizimki nazlı çıktı hala gelmeye niyeti yok gibi 🙈🥺
Meryemcelikaliyeva Smsahan kıyamam gelir annesi ayyy sizi hiç düşünemiyorum ben şimdiden sabırsızımmmm 🥰
Zynp4404 Deletedmom623737 aynen sürekli kaşıyorum pıtpıtlıyorum bende 😄😄😄 oyun haline getirdik resmen
Gamzebrb Meryemcelikaliyeva ay evet ben yemeği fazla yediğimde hıçkırırdı bende zaten doymak bilmezdim sürekli yerdim sürekli hıçkırırdı birisine hıçkırıyo dediğimde inanmaz saçmalama onu nasıl hissedeceksin diyolardı 😂
Meryemcelikaliyeva Gamzebrb eşim bana dedi nasıl anlıyorsun dün elini koydu şok oldu ay resmen hiss ediıiyor diyor 😂😂😂😂
Ipekgulll Mucizemyoldaa benim de hareketler hep aşşağıda en son makat gelişli demişti sanırım dönmedi hala aşşağıda hisseditorum ama doğuma daha var
Ipekgulll Meryemcelikaliyeva 27. Haftamdayım göbeğinin yanında sürekli tekmeleri hıçkırık mı bilmiyorum ama üst taraflarda da pıt pıt atıyor bazen kafam karışıyor döndü mü acaba diyo sonra bakıyorum tekmeler yine aşşağıda 😁😁
Meryemcelikaliyeva Ipekgulll aslında biraz farklı normal tekmelerden 🥰🥰🥰 hayırlısı olsun inşallah sağlıklı gelsin
Tubaelcin Meryemcelikaliyeva Bizimde devamlı hickirigimiz tutuyo kalp atışı gibi pit pit aynı yerde atiyo gibi 💗🧿
Xyztt Evett özellikle 28-29.haftalardan sonra bariz hisseder oldum cok garip yaaa hem huylanıyorum hem cok tatlı geliyor 😁😁
ebruzb Meryemcelikaliyeva benim kızımda öyleydi sürekli hıçkırıyordu🥰 doğdu gerçekten hala sürekli hıçkırıyor günde 3-4 kez 🥵😂