deletedmom209 Kızlar 3 gün önce nişanım geldi ama daha doğurmadım içinizde nişanı benim gibi kansız gelen var mı bide nişandan ne zaman sonra doğurdunuz
Kenanizm18 deletedmom209 benim bi arkadasım 3 cm acıkla 1 aya kadar yakın durdu ama ona nolur olmaz die ciger geliştiricide vuruldu.
deletedmom209 Baharun2 kuzum açılmayı ben hissetmedim hissedilecek bişey değilmiş zaten o ultrasonla baktılar 2 cm kadar var ama ben gittiği yere kadar tutucam doğurmaya niyetim yok
deletedmom209 Acrbaby açılmam var sancı da çıkıyo ama ben öyle ağrı çekmiyorum sancıyı farklı hissediyorum yani
deletedmom209 Baharun2 allah büyük kuzum benim herşeyin var bi çaresi doğurmaktan korkmuyorum artık risk grubunda değilim ya
deletedmom209 Kenanizm18 evet evet bana da vurdular 4 tane 12 saat arayla şu an içim rahat en azından ciğer geliştirici yapıldı üstünden 5 gün geçti bence etkisini göstermiştir artık her geçen gün küvöze girme ihtimali düşüyor
deletedmom209 Kenanizm18 adalat ve magnezyum özeldeki doktorum 2 2 içeceksin dedi devlette de de kafayı mı yedin kendini mi öldürcen dediler 1 1 içiyorum şimdi
deletedmom209 Kenanizm18 öyle kuzum ama napayım işte evlat başka bişey allahım benden alsın ona versin