Tugcely Haftamda kan uyuşmazlık aşısı için randevu alıcam ama hangi doktor iyidir ilgilidir bilemiyorum ⅚ doktor var çünkü bir de bu hastene de kan uyuşmazlık iğnesi yaptıran var mı yardımcı olabilir misiniz
ErenArden Tugcely Ben yaptırmadım ama orda yapıyorlar. Acile gittiğimde orda bir bayan yaptırıyordu sanırım bir gün yatış yapacaklardı. Kimlik fotokopileri istendi.
Arya22 Tugcely Ben bu hastanede yaptırdım. Normalde egepolde takipliyim. Önce kadın doğumdan randevu aldım doktora durumu anlattım o da indirect coombs testi istedi. Sonuçlar çıksın o şekilde vurulacak dedi. Ertesi gün gittiğimde sonuçlar çıkmıştı direk acile yönlendirdiler. Yatış gösteriyorlar ama yatmıyorsun. Yapıp gönderiyorlar.Yatış birimine çıktım iğnem vuruldu. Eşimin kan grubu fotokopisini istediler bir de ekstra. Ben herhangi bir doktora aldım Aylin hanımdı. Acilde ilgilenen doktor da Buket hanımdı.
ErenArden Tugcely Kadın direk acile gelmiş öyle yaptırdı. Kontrolleride tınaztepe hastanesindeymiş normalde kadın doğumun hastası da değilmiş
Tugcely bende aldım randevumu bakalım benim önceden yapılmıştı o test direkt onu göstersem bir daha istemez herhalde tahlil ,çalıştığım için izin almak zor oluyo çünkü
Arya22 Tugcely Benim ilk haftalarımda yapılmıştı o testten ondan 28.hafta için istedi tekrar sanırım.Sizin olur o şekilde herhalde
Arya22 Tugcely Rica ederim ne demek ben baya stres olmuştum olana kadar şükür oldum sizinki de hallolur inşallah 🙏
Tugcely Arya22 amin inşallah 🙏🏻 İğne de herhangi bir yan etki oluyor mu peki yaşadınız mı böyle bi durum yatış yapıyormuş özel hastaneler ilk hamileliğim bir de
Arya22 Tugcely Hiçbir yan etki olmadı benim de ilk hamileliğim merak etmeyin.İlaç yakıyor biraz sadece :) Yatış olayı prosedür zaten aslında yatılmıyor