Neverland Arkadaşlar kontrollerinizde ne sıklıkla kan idrar tahlili istiyor doktorunuz? Her ay gittiğinizde istediler mi? Benim doktora ben soylemesem bir şey istediği yok
ZeyooZ Neverland bi ilk 1.aydı sanırım istedi bi de şu an 28deyim bu hafta istedi. Her zaman bakılmıyor canım merak etme
Hgemr Neverland doktor sadece gebeliğin ilk haftalarında istiyor.Ben her ay sağlık ocağında yaptırıp doktoruma gösteriyorum sonucu. Benim gebelik basından beri geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum var ondan sağlık ocağı da takip ediyor.
istanbulluanne Benimkide istemedi hiç ilk 4 haftalıkken yaptirdi, 24 haftalık olduk bidaha istemedi. Ama onu zten sağlık ocaklari takip ediyor, bana asi yaptırmaya gittigimde yapalm dediler bende gelirim bi ara dedim gitmedim bidaha.
Neverland Hemen hemen hepsi aynı demek ki ben de bir benim doktor öyle diyordum sağlık ocağında yaptırmak mantıklı aklımda olsun sağ olun arkadaşlar,esen kalın
Hgemr Neverland riskli bir durum olduğunda ancak sürekli istiyor doktorlar 😧 kaç arkadaşıma sordum onların doktorları da istememiş. Iyi ki sağlık ocakları var,her ay takip ediyorlar.
Tubagrnc Normal doktorum hiç yapmadı ayda bir sağlık ocağına gidiyorum orda yapıyolar her seferinde çokda iyi oluyor ertelemeyin ben bu sayede şekerimin yüksek d vitaminimin düşük olduğunu öğrendim ona göre düzene sokup önlemimi aldım
Papatyamoms 8 haftalıkken birde geçen tekrar istedi doktorum 16.haftamda ona göre ilaç verip vermicegime bakıcam dedi iyi cıktı vitaminle devam tekrar bakacak sonra
Sukranerolkaradag Neverland Benim de hep ben istedim. Tahlil kontrolleri sağlık ocaklarının görevi diye doktorlar çok ilgilenmiyorlar bunu fark ettim. İdrar testini en son kendim istedim de yaptırdım.