Gonul-123 Slm herkese ☺️ Biberon hakkınızı siz hangi markadan ve modelden yana kullandınız, sebepleriyle birlikte memnun kaldığınız ve kalmadığınız seçimlerinizi aktarabilir misiniz, istifade edelim ☺️
RumeysaNur34 Gonul-123 Dr browns gaz oluşumunu engellemesi çok iyi diğer biberonlara kıyasla ve chicconun aldım iki tane
Hzlkaya Gonul-123 kızıma ilk avent kullandım sonra o yetmeyince mamajoo aldım ama çok akıtıyor hiç güzel değil sonra nuk aldım aşırı memnunum hiç akıtma yaşamadık nerdeyse 8aydır kullanıyorum biberon vermeye 4 aylıkken başladım ilk zamanlar şırınga ve kaşık biberonla mama verdim alışıp beni emmeyi bırakmasın diye öyle de oldu hiç meme reddi yaşamadım
Gonul-123 Oznurunannesi İlk zamanlar için 150 ml yeterli evet, 260 ml lik alıp ilerisini de düşünerek hareket edeyim diyorum ama sanırım başlığı falan da değişiyormuş. Çünkü 150 ml mama için çok ufak değil mi
Gonul-123 RumeysaNur34 Peki ml olarak ne kullandınız ? Yenidoğan için 260 ml biberon alsam sonra tekrar almamak için doğru olur mu ? Yani hem şimdi hem bebek biraz büyüdükçe kullanmak için soruyorum
RumeysaNur34 Gonul-123 önce 150 ml kullansanız da yeter aslında canım ben sonra chicco ile devam ederim diyorum tabi yine de siz nasıl rahat ederseniz 🙏
dakpinar- Kızlar aventin ucu sanki çok sert , bebeklerin ağızları yorulmaz mı ? Yani daha yumuşak olması mı iyi yoksa biraz daha sert olması mı ?