Zagrozunannesi Hanımlar 29 gun oldu Doğum yapalı normal Doğum yaptım cok sukur her şey yolunda😊burda görüyorum bi sürü hemoroid ıle ılgılı başlıklar nolur dıkkat edım gerçekten çok kötü bi şey hafıfe almayın benım gıbı normal Doğum yaptım eve geldım agrılarım artmaya başladı dıkıs sandım doktora gıttım meger hemoroidmiş ve had safaya ulaşmış yani acayip şişmiş kan toplamış bende anlamadım tabi dokunmadım hiç dıkıs sandığım ıcın kan da gelmıyodu affedersiniz neyse doktor ılac veremem dedi bende burda görmüştüm hamıleyken kullanılan ılaclar vardı gosterdım ısımlerını allahtan not almıştım 😃 anca oyle yazdı da alabıldım o ılacları sımdı ısımlerını yazıyorum sızde not alın bu uygulamaya elinizin altında bulunsun ne olur ne olmaz ben 1 hafta oturamamıstım hafıfe almayın dıkıslerden beter acıyor😥 (uyuşturanın ismi anestol pomad hemoroid için olanın ismi de procto-glyvenol) Bi de Allah’ın ıznıyle Doğum yaptıktan sonra elınızın altında *gaz damlası (zinco) *ates düşürücü (calpol) bunlar olsun markalarıyla beraber yazdım 😆 Neyse böyle ıste yazim dedim yani aklınızda bulunsun sağlıcakla kucağınıza alın ınsallah❣️
Zagrozunannesi Sukranerolkaradag önlemini al canım Doğumda ıkındıgımız ıcın ıster ıstemez cıkıyo yanı benımkınden de ağrısızdı
Zagrozunannesi Sukranerolkaradag bana da oyle dedi ben bu ılacları gosterdım yazdı hamıleyken kullanılabılıyo