Tazeanne0134 Pnr_2021 aynen öyle canım bende dua ediyorum Allah sana daha çok yardim etsin senin ilk bebeğinde küçükmüş
Pnr_2021 Tazeanne0134 öyle canım. Sağlıklı olsunlar da biz anneler yine dayanıriz. Seninki kac yaşında canım ilki yani
Pnr_2021 Tazeanne0134 maşallah canım. Kalp atışını dinledim sağlık ocağında ama hareketlerini çok hafif iki kere hissettim
Tazeanne0134 Pnr_2021 sağol canım seninkilerde büyüyecek hem sen daha şanslısın sanki kaç ay olacak aralarında sen yaşındasın kaç yıllık evlisin
Tazeanne0134 Pnr_2021 ooo maşallah Rabbim esirgesin benim kardeşimle de aramda 19 ay var oğlumla kızım arasında da 28-29 ay olacak eğer erken gelme niyeti olmazsa
Tazeanne0134 Pnr_2021 inşallah canım inşallah bende bide benim kasığım da dr dikkat etmezsen erken doğum yaparsın dedi oğlum kucak istiyor almıyorum diye kendini yerlere atıyor inşallah erken doğum olmaz
Mer_nisa Pnr_2021 20 haftalik gebeyim bende maşallah bizim oğlan cok hareketli tepiklerini hep hissediyorum ultrasyonda bile kıpır kıpır ellleri ayakları hic durmuyor …4.buçuk aylikken hissetmeye başlamıştım ben😊😊
Pnr_2021 Tazeanne0134 bende hep kasıklarımda hissediyorum. Vee oğlum da sürekli elinde tutup yürütmemi ve kucakta gezdirmek istiyor
Tazeanne0134 Pnr_2021 e çünkü yürüme zamanı yaklaştı o yüzden sende haklısın ama o zamanlar olsaydı benim için daha kolay olurdu ama nasip işte