Kizlar oglum dört haftalik oldu, sütüm az oldugu icin mama veriyorum. Iki gün öncesine kadar 130ml yapiyordum bazen bitiriyordu bazen 80-90ml iciyordu. Dün ve bugün gece dört gibi uyaniyor mama icin, yapip iciriyorum ama sonrasinda uyumuyor. Dün baya agladi, 30ml daha verdim icti. Sonrasinda yine uyumadi agladi, araniyordu. 70ml yaptim tekrar onuda icti. Sonra yine aynisini yapti, 100ml yaptim tekrar hepsini bitirmesede icti yani. Bu böyle asagi yukari dört saat sürdü. Kafayi yemek üzereydim gercekten. Aksam yatarken allahim nolur gece yine aynisi olmasin diye dua ettim resmen 😅 gece yine dört gibi uyandi bu sefer 170ml hazirladim. 120ml kadar icti sonra birazini kustu. Altini aldim vs derken baktim araniyor yine verdim 40ml kadar icti. Ama yine uyumadi. Yatakta yanimda uyur belki diye götürdüm aglamaya basladi yine.
Meme veriyorum emiyor ama sütüm gelmedigi icinmidir nedir emerken sinirleniyor agliyor.
Suan oturdum koltuga gögsüme yatirdim emzigini verdim aglamiyor simdilik ama uyumuyorda.
Anlamadim gercekten bugün de mi doymadi yoksa uykuya mi dalamiyor baska bir derdi mi var bilmiyorum. Gazi var normalde ama gaz sorunu yasadigi zaman az cok belli oluyor, kizarip bozariyor kendini kasiyor ama dünde bugünde böyle birsey yoktu.. insallah bana akil verebilirsiniz o denli fazla mama vermek istemiyorum ufacik bebege