zeyolin kızlar 34 haftalık hamileyim aşırı sancıyla acile gittik gece nst de 3 sancım çıktı.Ebe önemli değil dedi ama yine de açıklık kontrolü yapmak istedi aslında hiç korkmuyordum ve çok rahattım da ama ebe muayeneyi yapamadan kendimi çok kastım ve açıklığa bakamadı.Normal doğum istiyorum ama ebe böyle yaparsan asla normal doğuramazsın dedi.Nasıl baş edebiliriz bununla ☹️ şuan çok korkuyorum çatı muayenesinden
Naz555 zeyolin sizinle aynı durumu yasadım daha gecen gun acılma kontrolu yapamadı doktorum cok kastım kendımı nasıl yenebılırız acaba bunı:(
deletedmom209 zeyolin ben doktora tekme attım reflexle o da bıraktı bakmadı ama baya vurup duvara yapıştırdım
Zagrozunannesi Rahat olun hanımlar valla normal Doğum ıstıyosanız her seyde rahat olmanız gerekıyo.. sancılarınız geldıgınde ebeler doktorlar 1 en fazla 2 saatte bı gelıyo çatınıza bakacaklar Allah’ın ıznıyle atlatırsınız zor bı şey degıl nasıl ılıskıye gırıyorsanız bu da oyle bı şey ıkı parmağını sokuyo ıkı sanıye sonra kontrol edıp cıkartıyo bu kadar ayrıca kendınızı kasarsanız daha cok canınız yanar ben Doğuma kadar hep sancım var dıye acile gidiyodum her seferınde bakıyordu Doğuma kadar en az 10 kez yapılmıştır hıcbırınde de kasmadım agrı hıssetmedım sadece ılıskı de olduğu gıbı oluyorsunuz Doğumda da gayet rahattım alışkın oluyo artık ınsan🤣neyse kasmayın kendınızı bu kadar Allah’ın ıznıyle sancınız gelır evinizde cekersınız sancınızı 10 cmle hastaneye gıdersınız böylece fazla çatı muayenesi olmazsınız😂
Naz555 deletedmom209 bende ittim valla bu sekılde devam edemem diyip bıraktı sırf su muayeneyi olmamak için sezaryen dusunuyorum
zeyolin deletedmom209 ben sadece kendimi kasıp popomu geri çektim allahtan ebeyi tekmelemedim ama tekmeleseydim de yeriymiş resmen canım yandı diye bana trip attı doktorun yanında laf vurup durdu 😑
Naz555 deletedmom209 dıyorum acaba parmakla kontrol etse daha mı rahat olurum kafamı ıyıce karıstırdı valla bu durum
deletedmom209 Betus93 canım tatlı zaten kasılmam vardı o şeyi sokunca iyice kasıldım reflexle vurmuşum
deletedmom209 Naz555 bide vajene soktukları alete çok dikkat et kullan atlar var ondan iste ondan yoksa muayene olma
deletedmom209 Naz555 evet ben bi devlette bide kendi doktorumda alttan muayene oldum devlette demirden herkese aynısını sokuyorlar pislik içinde özelde de doktorum plastik kullan at çıkardı gözümün önünde açtı paketini sonra çöpe attı