Maaaile Açılma olunca hemen sanci yapıyor mu? 36+0 olduk bugun karnim ağrıyor adet sancisi gibi. 3 gün önce kahverengi lekem gelmişti,ciger gelistirici vuruldum. Doktorum evde dinlenmemi söyledi. Bu sanci acilma belirtisi olabilir mi?
Nureda12 Maaaile canım 2 hafta önceki kontrolde hem sancım hem açılmam vardı 1 cm 35.haftadaydık şuan 37 ye çok az kaldı şükür sancılar durunca taburcu ettiler korkma😘
Maaaile mucizegebelik6 Benim hic sancim cikmadi nstde. Hastaneden pzt günü taburcu oldum. Iki hafta kadar idare etmeye çalışalım dedi doktor. Sanci olunca basliyor mu dogum diye endiselendim.
mucizegebelik6 Maaaile o sancı hissetmediğini söyledi canım. Onun ikiz tup bebekti daha fazla riske atmadılar
Maaaile Nureda12 Ya cok sagolun. Benim ne sancim çıktı nstde ne de acilmam vardi. Sadece leke geldiği için onlem aldi doktorum. Sabahtan beri de adet sancim var,bekliyoruz bakalim 36 olduk 😊 saglikla gelsin bebislerimiz.
Nureda12 Maaaile inşallah canım benim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah 🤲❤️ şuan hastanedemisin canım
Maaaile Nureda12 Yok pazartesi taburcu oldum. Normalde 2 subatta dogum olacakti,25 ocağa kadar bir sey olmazsa o gün olacak doğumum. 2.gebeligim bu arada.
Gulsurmeli Maaaile 38+1 de doğum yaptım nst de sancı vardı hissetmiyodum ciğer geliştirici iğne vurdular hemen ilaçla falan durdurdular 1 hafta hastanede yattım bu süreçte
Maaaile Livaninannesi Kacinci haftadasiniz acaba? Doktor bana erken mi müdahale etti diye düşünüp duruyorum çünkü. Sadece kahverengi lekem geldi 35+4 ken. Ciger gelistirici yapti,yatis verdi bir gün. Rahmim de gayet iyiydi acilma falan yoktu
Livaninannesi Maaaile 34 .haftamda sancım oldu gece 2 de gittim canm yumuşama vardı rahimde heleki açılma oadi ilk doğumdan kalma 2 parmak var demişti Çarşamba gittim cuma çıktım ciğer geliştirici vurdular işte cumartesi de kahverengi leke geldi bir gün boyunca şuan 36+4 herhangi bi ağrı sızı yok