Ayliz_123 Düz beyaz detaysız 5 veya 10 lu hastane çıkışı nerde bulabilirim kendim işlemek istiyorum malum fiyatlar uçtu kat kat fazla fiyata satıyorlar elimden geliyor çokta güzel yapabileceğimi düşünüyorum
Deniz93 Ayliz_123 benimki düz beyaz kitikate den aldım ama işleme yaptırmayı düşünmüyorum bebeğin adı zaten belli üstünde yazsa noluyor ki 🥰 tabi tercih meselesi.
pijamaboregi Ayliz_123 trendyol, Hepsiburada da falan var google’a düz beyaz hastane çıkışı yazarsanız çıkıyor
Anne3434_ Ayliz_123 Canım merhaba nette çok pahalı. bkbebeburcin diye bi sayfa var instada toptancı o bende nakışçıyım ondan alışveriş yapmıştım en son 125 ti fiyatı 10 lu olanın çok fazla artmamıştır en azından netteki kadar pahalı değildir istersen bi ona bak
Ayliz_123 pijamaboregi trendyol da uygun bulamamış tım şimdi siz Deyince hepsi burada ya baktım uygun var 5 li
Deniz93 Ayliz_123 benim ilk bebeğim 🥰 indirim vardı 450 den 380 e düşmüştü. Organik kumaşı yumuşacık 😍
Ayliz_123 Anne3434_ ya tamam teşekkür ederim bende böyle bir sayfa arıyordum umarım artmamıştır instagram da baktığımda bulamamıştım
Anne3434_ Ayliz_123 Çok uçuk bi fiyat olacağını sanmıyorum yine dediğim gibi nettekilerden ucuz oluyor nette 300 e 1 tane alacağına burdan 2 tane alır kafana göre 2 tane yaparsın aynı paraya bence daha iyi
Ayliz_123 Anne3434_ evet aynen kuzeniminde bebeği olacak ortak ta alabiliriz olmadı tanıdığım çeyizci var bu bu tür makinesi olan Bi arkadaşım da var ona sorabilirm ne kadar oluyor işleyince
Anne3434_ Ayliz_123 10 lu setler en ucuz yine 200 den satılıyor işlemeli olduğu zaman birde işlenen nakışa ve nakış sayısına göre fiyatı değişebiliyor