Aysimal Kızlar 33+5 yatamıyorum kollarım özellikle kalcam çürüdü sağa dönsem en fazla 5 dk sola dönsem 5 dk şaşırdım kaldım artık ya benim yüzümden insanlarda yatmıyor ☹️☹️ sizlerde de uyuyamama dengesizliği varmi🤮
Avbmert38 Aysimal 36+4 gecede 5 kez kalkiyorum yatinca nefes alamaz oldum sol yanim zaten curudu bebegm de cok hareket ediyor bu haftadan sonra iceride koltukta yatmayi dusunuyorum 3 4 yastik ile..daha rahat ediyorum
haticemuhammet68 Aysimal bu saat oldu hala uyumadim ve ben hergun şeker ölcumu yapmak zorundayim 8 bucukda 😂🤷♀️ ama asla uyuyamiyorum her yerim çürümüşde zorla geri takmişlar gibi ağriyir 😂😂
dnzhtc01 @Aysimal 33+2 deyim hala ayaktayım uyuamıyorum sizin durumdayım bide sürekli lavabo ihtiyacım oluyo
Aysimal dnzhtc01 kesinlikle bende zaten wc ihtiyacı yüzünden bile olsa gerek insan yatamıyor nolcak bu halimiz kızlar zamanda gecmio☹️
May5bm 34+0 belim sızlıyor bacağıma vuruyor uyuyamıyorum bir yandan rahat yatamıyorum ne sağa ne sola 🤷🏼♀️🙈😫
May5bm Aysimal aynen benimde sonra kalkıyom geziniyorum su içiyom 5 dk sonra tuvalete derken döngü hep böle suruyor sabh 6 lara kadar 😀🙈
Aysimal May5bm gene senin sabah 6 ben sabah 8 kdr ayaktayim çok aşırı uyku gelince anca öyle dalıp gidsrim ağrıları unutup 😬
Aysimal Zeynepnurr eşimi de yatirmiyorumm oda benimle birlikte sabaha kdr yatamıyor yazık adama ya 😝😝
Ccgdm Yusuf_alpin_annesi Bende 30.haftadamdayim uykular haram oldu henüz ağrım sizim yok şükür ama ileride ne olur bilemem birde sabah erken kalkıp işe gidiyprum neyse ki idari izine çıkmama çok az kaldı sabrediyorum
Oznur35 Bende öyleyim saat kaçtan beri ayaktayım mal gibi geziyorum olmuyor ayağa kalkıyorum olmuyor oturuyorum belim yatıyorum sırtım. Allahım sağ Salim bebeğimizi bize kavuştursun. Daha şimdiden anlıyorum anneliğin ne yada neler olabileceği😔