Avbmert38 Seryy dogumuma 18 gun kaldi allah izin verirse..uykusuz her gece:) dediklerinin hepsi bende de var
tugbaacng Seryy kasılma, ağrı, baskı, aşırı tekme, sürekli wc ihtiyacı, sürekli yan yatmaktan vücudumun uyusması😂😂😂
tugbaacng Cylnsms zaten sırt üstü yatmamalısınız, bebeğin ağırlığı bele baskı yapar tansiyonunuz düşer bebeğin kan akışı yavaşlar. Sola doğru yatmak gerekli.
Cylnsms tugbaacng evet biliyorum ama sola doğru da rahat edemiyorum ağırlık çöküyor bebeğim orda toplanıyor sanki . Özellikle akşamları oluyor bu suyum da fazlaymış etkisi olabilir. 11 gün kaldı doğuma dua edin bana lütfen sağlıkla kucağıma alıyım. 😢
Ozlem2206 Seryy 30dan selamlar 20den beri uyuyamayan ben uyuyan varsa helal olsun tuvalete kamp kurucam çünkü az kaldı😄
Knur_23 35+1dennn selamm. Uyuyamıyorumm bende ama sebep ağrılar değil. Kaşıntıııı. Mahvetti beni 5 haftadır. Artık dayanılacak gibi değill
Gozdesapan Seryy 27. Haftadayız ama valla şikayetlerinizden geri kalmıyoruz gece uykusuzluğu var kasılmalar var ayaktayken aşağı yaptığı baskı zaten beni çok korkutuyor bunların ileri haftalarda olması gerekmiyormuydu gerçekten bazen erken mi doğacak acaba diye korkuyorum
Ebe_huriye Seryy bende 38+4 haftaligim vajinama çok baskı yapıyor kasiklarim ağrıyor arada karnımda oluyor ağrı bir yandan biryana dönerken vajinam çok ağrıyor
Eliffmeva 36+2 gece sık idrara çıkmaktan sert tekmelerden sızlayan bacak ve kalçamdan uyuyabilirsem uyucam😅😔😔
tugbaacng Cylnsms inanın benim de çürümüş gibi acıyor artık sol yanım.. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻