Seryy Bel ağrısı karın sızlaması sağdan sola dönerken bel kütlemesi. Ne tarafa yatarsam o tarafa toplanması içerden acıyorrr 😂 39+2 son 1 haftadır daha zor.. Siz de durumlar nasıl haftanız kaç..?
Acemianne__ Seryy 36 Haftadan selam aynen öyle😂😂 karnımın içi öyle acıuor ki Allah yardımcımız olsun alıştık sabahlamaya
Prenses-annesi9 RumeysaNur34 krem kullanıyordm dün sağ tarfta üç tane çatlağm olmş inşallah daha fazla olmaz bol bol kremliyorm
tugbaacng Seryy kasılma, ağrı, baskı, aşırı tekme, sürekli wc ihtiyacı, sürekli yan yatmaktan vücudumun uyusması😂😂😂
Cylnsms Seryy 34+6 hic bir şekilde uyuyamıyorum ben de. Bebek hem sağ da hem sol da toplanıyor sırt üstü nefesim gidiyor…uyku haram oldu bize 😪 Ancak sabaha doğru bir iki saat belki.. deliksiz uyumayı özledim 😢
tugbaacng Cylnsms zaten sırt üstü yatmamalısınız, bebeğin ağırlığı bele baskı yapar tansiyonunuz düşer bebeğin kan akışı yavaşlar. Sola doğru yatmak gerekli.
RumeysaNur34 Prenses-annesi9 birşey olmaz canım canları sağolsun eğer zeytinyağı varsa o bile olur ben ilk hamileliğimde de zeytinyağı sürmüştüm 😊🙏
Cylnsms Kızlar sizin de bebek topluyor mu kendini benimki taş gibi kesiliyor iki taraflı . Normal mi bilemiyorum