Ayaz2016alya2022 Anneler az önce ınstada gezinirken bebegin anne karnında kakasını yutması diye bişey okudum içime bir korku düştü peki bebek yutarsa nasıl anlayacağız 😩😒
minikbebegim19 Ayaz2016alya2022 ben tam bilmiyorum ama 40 41 42 hafta falan olunca öyle oluyormuş herhalde tam bilmiyorum
Zeyyyn Ayaz2016alya2022 siz anlamazsınız nst de kalp atışları düzensiz oluyor solunum sıkıntısı oluyor ordan anlaşıyor kötü düşünüp çağırmayın benimki kakasını değil ama doğum esnasında sıvı yutmuştu anlamamıştım zaten suyun içinde yutuyordu ama anlam vermemiştim
Ayaz2016alya2022 Sametnida 😩😭peki karnındayken yuttuğunu anlayabilirmyiz ne gibi belirtiler oluyor mesela bugun randevum var ilk işim sormak doktoruma
Seryy Ayaz2016alya2022 bebek kakasını içerde yapmaz. Dışarıda yapar şu ana kadar çiş yapıp onu yutar sadece. ilk kaka denir kara kaka olur. 421i 42 haftayı bulan gebelikte kakayıiçeri yapabilir yutarsa tehlikeli olur. doğum zamanı aşılmış olunca olur yani. Korkmanıza gerek yok. Kaçıncı haftada sınız
Zeyyyn Ayaz2016alya2022 güzel düşünün güzel şeyler olsun kaka daha çok haftası geçince yada anne bebeği strese sokunca oluyor öyle durum düşünme öyle şeyler sen
Seryy Ayaz2016alya2022 öyle Bi risk yok şuan. Zaten bebek kakasını yapacak artık fln diye uyarılıyor suni veriliyor doğum yaptırılıyor öyle risk falan olunca. Durduk yere kaka yapıp yemez yani çocuk
Askpare Ayaz2016alya2022 zehirliyor annem beni geç doğurmuş😂 ama kurtarmışlar bizzat yaşayan biri olarak yazmak istedim sancısı olmamış sezaryene almşlar annemi işte bakmşlr o olay olmuş🤣 neyse sıkıntı yok yani seni okadar bekletmezlerse sorun cıkmaz 40 haftadan snra riskli sanrm
Ayaz2016alya2022 Askpare Ben yurtdisinda yasiyorum benim Norman dogum oglumu 41 de dogurdum burda bekliyorlar bide kolay kolay sezeryan yapmiyorlar
boymomyz Ayaz2016alya2022 doğum gecikince oluyor diye biliyorum arkadaşımın basına geldi oksijen vermişler bebeğe bi sorun yaşamadı normal doğumdu taburcuda oldulardı şuan 3 yasında ☺️