Mucizebebek5860 Kızlar ben 37+3 günlük hamileyim. Şuan oturuyorum ama aralıklı ufak sancilar oluyor acaba bu nedir ama dayanılmaz gibi değil ve bebek çok hareketli şuan??
Mucizebebek5860 meltemabras yarım saattir canım bu şekilde ama aralıklı bebek vuruyor.icerde geziniyor ve vajinal bolgeme ağrı oldu iki kez baskı gibi
meltemabras Mucizebebek5860 takip et, saat tut hatta bak bakalım zaman geçtikçe sancı iyice şiddetlenecek mi? Ben 38+0 da doğurdum sadece sancı belirtim vardı. Eğer 5 dakikada bire inerse bi doktoruna başvur derim
meltemabras Mucizebebek5860 önce yavaştan belli ediyor adet ağrısı gibi hafif hafif yükseliyor birden şiddetlenip sönüyor nst kağıdında görmüşsündür dereceleri var 40 üzeri olursa önemli demişti hemşireler bende 120 ye çıkanlar oldu doğuma girmeden hemen önce yapılan nstde
Mucizebebek5860 meltemabras Anladim cnm tamam ben iyisi takipte kalayım insan heyacanlaniyor gercekden doğumda.neler bekliyor bilinmiyor insani
RhandeR Nasıl bi sancı bu. Benimde geçen gece kasıktan aşarıya doğru bi sızlama oldu ara ara birde baskı. İlk hamileliğim acaba sancım mı başladı diye düşündüm
Mucizebebek5860 meltemabras İki hafta önce normaldi ama bebek döner falan dediler normalde Perşembe günü kontrolüm war bakalım
meltemabras Mucizebebek5860 ben sezaryen oldum iki gün önce , benim gibi biri yaptıysa herkes yapar içini ferah tut elime kıymık batsa kıyamet koparırdım , Allah o gücü veriyor