Feyza-erol Kızlar devlet hastanesi mi burası özel mi özel ise doğum ücreti nekadar birde önerebileceğiniz kadın doğum doktoru varmı
Mavi_ Feyza-erol 2020 Şubat ayında orda doğum yapmıştım Devlete bağlı hastane özel değil ama özel hastane kadar ilgili doktorları ebeleri ve hemşireleri mevcut Balıkesir’de gidebileceğiniz en iyi hastane tam teşekkurlü 🙂 tavsiye ederimm kesinlikle başka sormak istediğiniz birşey varsa seve seve cevaplarım
Morprenses Feyza-erol ben 1 kere kontrole gitmiştim eşim Balıkesirli de Arif Gökdoğana gitmiştim ona gitmeyin 😂 diğerlerini bilmiyorum
cey_ceyda Feyza-erol Mehmet keçecioğlu veya eşi Tuğban keçecioğlu. Hamileliğim boyunca muayeneye Tuğban hanıma gitmiştim ama doğumuma acil de Mehmet bey denk geldi ikisinden de çok memnun kaldım
Feyza-erol Çok teşekkür ederim 34.haftama girmek üzereyim şuan İstanbulda ailemin yanındayım ayın 19 unda Balıkesire gelicem doktor raporuyla acaba bu zamana kadar hiç kaydının olmamasıdan dolayı sıkıntı yaparlarmı doğum için orda bulunucam
Mavi_ Feyza-erol Sıkıntı olacağını hiç zannetmiyorum doğum sonuçta hangi devlet hastanesine giderseniz gidin niye geldin demezler. Siz yine de randevu alarak geldiğiniz gibi kadın doğum doktoruna muayene olun kaydınız girişiniz bulunsun. Sorarlarsa da yeni taşındık başka şehirde oturuyorduk dersiniz 🤣🤣
Mavi_ Melisssssss Nesrin kizilaslan ve Mehmet Keçecioğlu hastanenin en iyi doktorlarından di o zaman ben onlara gidiyordum Şuan ordalar mi bilmiyorum umarım isimlerini doğru hatirlayabilmisim dir 🤦🏻♀️