Elfdfn Bizimde 100 gun var Allah nasip kismet ederse ama tabi 100 ü bulmaz sezaryn olacagim icin 😊 Valla bizde bulamiyoruz Yigit alp, yigit aras felan istiyorumda😊 esim ilk basta yigit alp cok istiyordu bende esime etrafta yigit cok askm bizim bebegimizin farkli olsun istiyorum sanki onlarin bebeginin adini kopyala yapistir yapms gibi hissedyrm dedim adam vazgecti smdi ben diyorum yigit alp veya yigit aras olsun diyorum bulurz daha diyor etrafta yigit var bende istemiyrm felan demeye basladi. Bende uras kayra felan dedim onlarida pek begenmedi. Birde forumda goruyorum esi illa babamn adi olsun dedemin adi olsun diye tutturanlar var illa benim adim olcak olmazsa sevmem diyen bile varmis esim bana kesinlikle emri vaki yapmadi erkek bebisimiz olmasina ragmen genelde kizi anne erkegi baba koyarya bende dedim o beni zorlamdi bende onun istdgi ismi esime soyleyim dedim yigit olsun oda bizim yigitmz olsun etraftakilerden bize ne diye smdide adam vazgecti gibi benimde icime yigit sinmeye basladi 🤣🤣😂 ay biraz karisik yazdim uyku sersemi anlarsiniz insallah 😂 etrafta olan ismi siz koyarmiydiniz yoksa banane etrafta akrabada varsa begendiysem koyarimmi derdiniz 😂