Bukre27 Prenses-annesi9 daha önce denedin mi bilmiyorum ama Şehitkamil devlet de şuan ilgili doktorları değisti doğum anında bile gelebilirsin tabikide her hastanede yardımcı olurlar yakın mı doğumun
Prenses-annesi9 Bukre27 36 +1 olduk ilk gebeliğim normal istiyorum ama korkuyorm yani çok kötü olursam sezartan diyebilirm
Bukre27 Prenses-annesi9 malsef işte eğer gidersen şöyle durumu devamlı gelmek istiyorum ama randevuda sorun oluyor diye ben öyle söyledim bir kağıt verdi onunla devamlı gidiyorum
Prenses-annesi9 Bukre27 bir kez daha randevu alabilseydim şimdi kapı çalp içeri girince randevusuzsan kesinlikle ne söylediğini bile dinlemiyorlar
Bukre27 Prenses-annesi9 bence korkma piskolojiye inan çok önemli bol bol yürü inşallah gönlüne göre olur herşey
Bukre27 Prenses-annesi9 benimde 38+4 ilk ama normale imkan olmadığı için sezeryan dedi ben yine de normal için beklemeyi istiyorum doktorun sezeryan için 19 ocağa gün verdi o güne kadar normal geldi geldi gelmezse bir hafta sonra kucağıma almış olurum herlade
Bukre27 Prenses-annesi9 malsef öyle herşeyi zorlaştırdılar hastaneye kimse keyfinden gitmiyor şikayeti olan insan haftalarca nasıl randevu bekleye bilir ki
Alka Cerenn12 Ben benzer bı durum yaşadım. Direk açık açık soyledim canım .çok pahalı geliyor artık devam edemicem dedim .devlet e gidiyorum .😂😂
gazetecimom Cerenn12 bu kadar duygusal düşünmeyin. Sonuçta doktor da hayır kurumu değil, bütçenizi aşıyorsa; ekstra doğuma para verecek durumumuz yok o yüzden sizinle çalışmayı sonlandırıyoruz demeniz yeterli