Pamuksekerimm Forumda bununla alakalı hic post görmedim youtube baktım orda da yok hamileliğin belli bir haftasından sonra mı oluşuyor merak ediyorum
UmutsuzPolyanna Pamuksekerimm onlar memişlerimiz büyümeye başladığı an gelişiyorlar 😅 sen fark etmesen bile hep ordaydılar djdjdj
Ayliz_123 Pamuksekerimm tek bir delik gibi değil zaten belli olmuyor emzirirken de incecik Bi kaç noktadan geliyor bakıldığında göremezsiniz
Morningstar Pamuksekerimm hep var zaten süt delikleri canim meme varsa delik olmazmi 😀 ama mesela benim Göğüs ucum hic yoktu hamile kaldım ay geçtikçe Göğüs uçlarım çıktı göğsüm kendini süt vermeye hazırlıyor 26 haftaligim ve arada damla damla süt bile geliyor 😊
Pamuksekerimm UmutsuzPolyanna evet ama görünürde ne zaman belli olacak acaba😅 ilk gebelik o yüzden tecrübem yok arada süt gibi bişey geliyor ama benim merak ettigim süt gelecek şekilde delik ne zaman oluşuyor
UmutsuzPolyanna Pamuksekerimm bebek emdikçe uçları iyice gelişir o zaman görürsün canım öyle çokta büyük olmuyor zaten noktacık jdjdjdj🤣
Pamuksekerimm UmutsuzPolyanna anladımm doğumdan sonra yani. Göğüs ucları baya büyüdü doğumda yaklaştı beni merak sardı bu uçları ne zaman açılacak diye iyi bari sorun yokmuş😂
Ayliz_123 Pamuksekerimm hastane çantanızda mutlaka göğüs için krem bulundurun ilk emzirirken acıyor hemen yara oluyor doğum öncesi de nemlendirmeye başlayabilirsiniz
Pamuksekerimm Ayliz_123 yaa cidden mi görünmüyor mu şaşırdım açıkçası ben emziren kadınlar görürdüm memelerinde kocaman delik oluyordu süt ordan geliyordu😂 demekki herkeste aynı degil
Mrskocc kucuk delikçikler var meme ucu sıkmanın dogumu tetiklediğini bilmeden once denemiştim azar azar ıslaklık oluyordu