uyanancirkiin Efdalya bünyeyle alakalı benimki sanırım ilk hamileliğimde toplam 10 kilo almıştım bakalım bunda kaça kadar gidecek 😅
Hanife_ Efdalya çok özel bişey yapmadım ama hamileyim diye de herşeyi yemedim yani bişey canım istese bunu yemesemde olur mu diye düşündüm 24 e kadar çalıştım okulumda çok uzaktı 3 yaşında oğlumda var böyle olunca çok kilo almadım
Efdalya RumeysaNur34 demekki gebeliklerde kız erkek diye fark ediyor sizin erkek rahat kızda zorlanmisinz benimde ilki kiz şimdiki de daha yeni zaten
RumeysaNur34 Efdalya sizin zor mu geçiyor kolay mı genelde öyle derler canım kız bebek hamileliği zor geçer derler ama kız kardeşim çok zorlandı yengem çok rahat geçirdi gebeliğini ikiside kız
Nurcin busra_arass 18 hafta +5 kg… İlk hamilelikte 25 kg almıştım… 20 si gidip 5 i üzerime yapışmıştı…. Bakalım şimdi ne olacak 😭😭
Sumeyyecet123 busra_arass 22+4 daha hamile olduğum kilodayım.ilk üç ayda yaklaşık 4kilo verdim.onları tekrar geri aldığımı sayarsak 59kiloyum şuan tam hamile kaldıgım kilo😅