Busraa97 Bende çıkmadı erkek olması lazim ama kız 😀 Annem bana hamileykende bakmış benimde erkek olmam lazimmis 😂😂 Tutuyor diyen de var ama.Sağlıklı olsunlar da cinsiyetin pek önemi yok
Glbhr Busraa97 oyle tabi canim da insanin merak ettigi onemli konulardan biri de bu yani acaba ne diye sevmeliyim diye 😊 esim de diyor ben simdi kizim mi diycem oglum mu bende bebgim diye sev dedim en mantiklisi 🤣😂
Busraa97 Glbhr aynen.Valla benim icime hp oglan doğuyordu doktor erkek dedi.Sonra ki gittiğimizde kız dedi.Bizde şaşırdık ne diyecegimizi nasil sevecegimizi.Heyecanla bekliyoruz.Son 10 hafta😀😂
imera_fera123 Glbhr canım instegram hesabın var mı? Varsa “ birgebeningunlugu” adlı bir hesap var. Oradaki eczacı biliyor canım benim. %90 biliyor.
imera_fera123 Glbhr bebeğinin 7 haftalık ve 11-12 haftalık fotoğrafı lazım. Ve ultrasona vajinadan mı karından mı bakıldığını yazman lazım.
Busraa97 Glbhr valla bakalim kız dedi doktorumuz diye kirmizilar pembeler almaya basladik.Oglansa o renkler içinde düşünemiyorum 😅😆😀😁😂😃
Oznurboluzun Glbhr bende yaptigimda kız çıkmıştı doktorum da kız dedi değişmezse eğer ama tesadüftür heralde inanmam ama yapması eğlenceli oluyor diye bende yaptım