Vanilyasekeri34 19 haftalık hamileyim. Dün geceden beri kuru boğaz ağrım, burun tıkanıklığım ve devamlı süren baş ağrım var… korkuyorum test yaptırmaya.. üstelik 2. Doz aşı yaptırmadım … ne yapacağım bilmiyorum
Damlamuratalparslan Vanilyasekeri34 aynı belirtilerle gidip domuz gribi oldugumu öğrendim 🤷 başka şeyler de oluyor korkma hem virüs gitgide etkisini yitirmiş birşey olmaz inşallah.sanirim bu hafta da kovit olduk eşim pozitif benle bebeğim iyiyiz ama eşim bı haftadır kovit jskslkks hepsini geçirdik maşallah bize
canimbeybimmm Olabilirsiniz benim de sonucum az önce cıktı pozitif. Ama normal gribim sanki benim de alım yok. İnşallah artmaz tabi. Sadece boğz acısı ve burun akıntısı var yaptırmasam test yaptırmazdım da eşim bi yaptır dedi şok olduk 😮
Zuzu04 Omicronun belirtileri burun akıntısı be hapşırma diye biliyorum bu aralar başka salgınlarda çok arttı bence korkmayın ve test yaptırın en azından önleminizi alırsınız
canimbeybimmm Ayse_88 yok daha önce de geçirmiştim ama antikorum vardı gene de oldum iyice gribe döndü gerçekten herhalde. Allah bebişlerimizi korusun biz her şekilde toparlarız 🙏🏻
Vanilyasekeri34 canimbeybimmm benimde antikorum vardı nisan ayından ama aşım yok 2. Doz yaptırmadım.. ilaç kullanıyor musunuz
Damlamuratalparslan Vanilyasekeri34 bu ikinci kovit vakamiz bende şuan belirti yok eşim pozitif ama hamileyken olmustum hiçbir şey kullanmamıştım çok iyi beslenmistim bebeğe de birşey olmadı çok şükür iki ay boyunca şiddetli öksürük vardı çok şükür zarar görmedi .beslenmene dikkat et birşey olmaz Allah’ın izniyle bol su ❤️
canimbeybimmm Vanilyasekeri34 hayır daha bu gece öğrendim zaten 😂 folik asitim ve omega hapıma devam ve kuvvetli beslenmeye ❤️
Annebaba23 Benim de burun akıntısı ve hapşırma başladı. Bugün tad ve koku gitti. Mecbur doğru teste. Oralar da öyle dolu ki insan gitmeye korkuyor