mac Bebeğin alısverısını hazırlayan ve hazırlıkta olan arkadaslar kararsız kaldım herkes emzik verme dıo vermesemde acaba bulundursammı ne olur ne olmaz die siz ne yapmaı dusunuyorsunuz 🙈 şimdi size saçma gelebilir vermesende emzık koy ne olacak die ama vermiceksem bulundurmak istemıyorum cnkü elimde olursa muhakkak verırım
Fatmatok38 mac bazen emzik kolaylık oluyo ben çok denedim ama kızım emmedi yalancı meme niyetine beni kullandı hep emerek uyudu göğsümü çıkardığımda uyandı ilk başlarda çok zorluk çektim Emerse sen rahat edersin
ArzuBaysal mac ben aldım çantama koydum kurtarıcı bence biberonda koydum sütüm gelmezse mama veriyorlar çünkü
4283eslem mac ben aldim hemşireler yasak olduğunu basta söylediler eve gelince verdim ama çok nadir veriyorum ilerisi icin rahatlık ama
Ezgi14 mac emzik vermek kotu bir sey degil ben vereceğim. Emzik emen bebek oyalaniyor tek basina bakacaksan emziksiz zorlanirsin
Meow Valla ben verdim ilk bebeğimde çok da kurtarıcı oldu bana, emziği çok sevmesine rağmen bıraktırmaya karar verdiğim an 2 günde bıraktırdım ikincide de veririm 😅
Gulay Bende aynı fikirdeyim.. 34 haftalık hamileyim ve alışveriş de emzik de aldım.. Benim fikrim hem gerektiği için hem de emziğin bir bebeğ e çok yakıştığını düşünüyorum.. çevren de olan insanlarda daha çok şey duyabilirsin, kucağa alıştırma emzik verme gibi ama bir bebeğin annesi hissetmesi gerektiğini düşünüyorum tabi ki bilinçli kişilerin fikirlerini önemsiyebilirsin ama bu gibi konularda ben katılmıyorum anneliği acısıyla, tatlısıyla, kucağında emziği ile birlikte yaşamalı ve tabi ki bu konularda en doğru kararı sen verirsin senin fikirlerine anneliğine saygı duymaları gerektiğini düşünüyorum ☺️