Aysenur_kutukcu67 Kızlar isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum ama maksimum fiyat 300 350 TL arası olucak bildiğiniz yada yaptırdığınız yerlerin isimlerini söyler misiniz 25 günüm kaldı ve daha yaptıramadım çok pahalı 😔
zynpada Aysenur_kutukcu67 ben instagramda ruka tasarıma yaptırdım 270 di ben yaptırırken ama şu an ne kadar bilmiyorum. Çok da güzel yeri de işlemesi de
Tugbamete Aysenur_kutukcu67 ben instagramda pudrakokusuuu sayfasından yaptırdım 10 lu gerek görmediğim için tulum yaptırdım sadece ama çok güzel modeller var bakmanızı tavsiye ederim baskı değil direk nakış bu arada işlemeleri ☺️
ipekveatlas bebeqon instadan bakın 240 tl yaptırdım kargo dahil çantada hediye etmisler isimli. cok güzel geldi cok beğendim ben
Mervect2022 Ben de oradan yaptırdım ama bir hafta oldu henüz gelmedi sizin ne kadar sürede geldi acaba 🌸🌸🌸
kubraakull ipekveatlas ayyyy bayıldım canım ya gülerek kullan benden buradan yaptırmayı düşünüyorum 🥰🥰
Aseltos9 Aysenur_kutukcu67 instagram kubisinhobisi sayfasında yaptırdım 220₺ tulum şapka eldiven battaniye kargoda ücretsiz ama baya bi geç kalmışsınız 1 aya anca yapıyorlar 🥺