Rumiii Arkadaslar şmdi gebelk testi yaptım 4+0 çok şükür baya bi bekleme sonucu pozitif çıktı.(2 yıl önce 7haftalık düşük yaşadım sebepsiz) Size sorum şu bikac ay önce nişantaşında bi doktora gidiyordum bana yumurtlamadan itibaren ecopirin ve progestan fitil kullandırıyordu. Şuan o doktora gitmeyecegim fiyatlardan dolayı ve yıprandıgım icin bırakmıstım . Haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum. Ecopirin hamilelikte kullanılması gerekiyo mu ? Benim gibi kullandırılan varmıydı
Gulsurmeli Rumiii Sorunuz hakkında bilgim yok ancak sağlıkla kucaklamayı nasip etsinrabbim, hayırlı olsun 🤍✨
Simsim60 Rumiii canım düşüğün sebebi neydi.mesela benm kalbi durduğu için genetik test yaptırdık pıhtılaşma cıktı.ecopirn ve olsapar kullanıyorum.her düşüğe ecopirin verilmezki.kanamayla bildiğin düşük mü yaşadın kalbi mi durdu önemli olan bu.doktora sor canım farklı bir doktora
SeydaPrc Rumiii canım bende ilk bebeğin kalbi durduğu için kürtaj oldum. 2. Bebeğimde coraspirin 100mg kullandım hamile olduğumu öğrendiğim andan 34. Haftaya kadar sonra 2 ay kadar ecopirin kullandım. Hiçbir sorun olmadı şu an yine hamileyim doktor demeden ben kullanıyorum coraspirin
Ezgiduru Rumiii ben covidken baslatti dr um 1 ay daha kullan dedi. Ama yeni bi dr a gidip sorsaniz daha dogru olur
Rumiii Simsim60 smdi test yaptıgım icin doktor randevusuda hemen bulamam. O gebeligimde basından beri hep lekelenme kanama oldu sonundada düşük ve kürtaj yapıldı genetik yapmadılar
cihandurumerve Rumiii genetik test yaptırın yukarda ki bayanın yazdığını ben de 2 kez yaşadım benim sebebimde kanda pıhtılaşmaymış. Şimdi 3. Gebeliğim enox ve ecoprin kullanıyorum. Genetik testi mutlaka yaptırın
Rumiii SeydaPrc bunu sorma sebebimde 4-5 gün önce farkettim bacagımda morluk olmus kan dolasımıyla ilgili sorun var heralde kanıma baktırmaya gitmeyi düşünüyodm smdi gebelik var muhtemelen o yüzden ne yapcam bilemedm
cihandurumerve Zeynep2805 hala kullanıyorum doğuma daha epey var. Hapı 36. Haftada bırakıcam iğneyi doğumdan sonra da 40 gün kadar kullancam şuanlık görünen bu yönde
Zeynep2805 SeydaPrc biliyorum doktoruma danıştım zaten onun yönlendirdiği şekilde devam ediyoruz sadece sizinkini merak ettim
SeydaPrc Zeynep2805 daha bişey demiyor ben devlet hastanesine gidiyorum zamanı gelince kesebilirsiniz diyor doktor
Xyztt Bir perinatolog ile yola devam etmelisiniz, benim de kalp atmaması sonucu kaybım oldu. Genetik testte pıhtılasma cıktı, 100 mg ecopirin ve 6000 lik oksapar kullanıyorum
charlottececi Rumiii ecopirin coraspin gibi aspirin yani kan sulandirici. Doktorum bana 15. Haftadan sonra yuksek tansiyonum icin basladi. Ondan once progestan ya da kan sulandirici kullanmamistim. Duzensiz yuksek tansiyonlarım baslamisti. Suan 11/7 ye sabitlendi :) hayirli olsun bu arada🙏🏻